Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Bloom

Bloom

A Bloom Gint napjaink egyik vezető Master distillere, Joanne Moore hozta létre. Joanne több díjat nyert a gindesztillálás kategóriájában, mint a világ bármelyik női szakértője. Hősnőnk tényleg csodát művel a gin kiindulópontját jelentő borókával. Joanne nem akarta elfogadni, hogy a minőségi italfogyasztók nem rajonganak a ginért, ezért minden tudását bevetve úgy döntött, elkészít egy stílusos és fenséges párlatot, így született a Bloom ginek széles választéka. A klasszikus London Dry Gin struktúra olyan kiegészítő aromákkal nyert izgalmas csavart a ginben, mint a kamilla, a szulák és a citrancs, létrehozva ezzel egy egészen kivételes ginélményt.

A Bloom Gin filozófiája szerint a természetes összetevők a stílusos gin alapjai. A Bloomot egy nőkből álló csapat készíti. Minden létrehozója hozzáadja a saját stílusát, az igazi girl powert, a saját képeségeinek legjavát, személyiségének sokszínűségét. Ennek köszönhető a gin sajátos bája és finomsága!

Rendezés:
Cikkszám: R3913
Rendelhető
11.990 Ft
Cikkszám: R4234
Rendelhető
16.190 Ft
Cikkszám: R5481
Rendelhető
17.890 Ft