Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Black Bottle whisky kínálatunk

A Black Bottle históriája 1879-ben kezdődött, amikor a három Graham-testvér, Charles, David és Gordon elhagyta Tomkins vidéki faluját. A virágzó Aberdeenshire-i kikötőbe költöztek Skócia északkeleti részén azzal a tervvel, hogy megcsinálják a szerencséjüket. Hamar belejöttek a teabizniszbe, rövidesen viszont a whiskykészítés felé fordultak.

Gordon Graham, a tehetséges teakeverő kiszemelte Aberdeenshire legfinomabb maláta- és gabonawhiskyjeit. Összekeverte őket, hogy egy páratlan whiskyt hozzon létre. A blend semmilyen más korábbi whiskyhez nem hasonlított, kifejezetten gazdag és enyhén füstös karaktert eredményezett. Eredetileg a Black Bottle-t Gordon a szűk családi és baráti körnek szánta, ám olyan finom lett, hogy hamarosan híres lett a környéken. Gordon Graham kezdetben Special Liquor Whiskynek nevezte italát, és kerámiapalackokban, öt gallonos üvegekben árulta italát. A testvérek egyedi palackot készítettek, hogy whiskyjük kiemelkedjen a skót piacon. Azért választották ezt a nemes és elegáns fekete palackot, mert Grahamék szerint ez tükrözi a legjobban az alapítók bátor és megalkuvást nem ismerő természetét.  

Rendezés:
Cikkszám: R5947
Rendelhető
11.990 Ft
Cikkszám: R1401
Rendelhető
11.999 Ft
Cikkszám: R5946
Rendelhető
11.990 Ft
Cikkszám: R5615
Rendelhető
13.999 Ft
Cikkszám: R6528
Rendelhető
11.990 Ft