Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Below

Below

 

A Below 42 Vodka palackba zárta Új-Zéland letisztult zamatát! A vodka elnevezése a 42. szélességi körre utal Új-Zélandon, ugyanis itt, Wellingtontól északra gyártják ezt az egzotikus vodkát, ráadásul az alkoholtartalma is 42%-os.

A Below 42 vodkakészítés alfája és omegája egy kiwi srác, Geoff Russ volt (a kiwi Új-Zéland szimbólumát jelentő őshonos madár, és gyakori szleng, amit a szigetország lakói önmagukra használnak). Geoff úgy érezte, Új-Zéland sok tekintetben egy érintetlen és tiszta ország, amely megérdemel egy eszméletlenül tiszta vodkát! Geoffnak 1999-ben támadt ez a formabontó ötlete, amit sokan először naivnak tartottak, mert nem számolt azzal, milyen irgalmatlanul nehéz lesz prémium vodkát párolni Új-Zélandon.

Hősünk szerencsére egy pillanatig sem esett kétségbe, és a saját garázsában oldotta meg a desztilláció folyamatát. A Below 42 vodka olyan pompás lett, hogy először csak Geoff barátainak körében terjedt, idővel viszont megjelent a menő bárokban, és egész Új-Zélandon elterjedt. A biznisz úgy beindult, hogy Geoff feladta korábbi munkáját, és teljes munkaidőben vodkakészítéssel foglalkozott. Geoff eleinte poénból vágott bele néhány híres szeszversenyre a Below 42 vodkát, és ez a remek ital elkezdte szériában megnyerni a megmérettetéseket. Aztán a Below 42 elindult világhódító útjára, és eljutott London, New York legmenőbb bárjaiba is…Azóta nincs megállás a vodkavállalat számára, amely időközben a Bacardi portfóliójának a részévé vált.

Rendezés:
Cikkszám: R0742
Rendelhető
8.450 Ft