Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Baker's

Baker's

Minden Bourbon-kedvelő fülében ismerősen cseng Jim Beam neve, aki megalapozta a whisky kultuszát a mára legendás területté avanzsáló Kentuckyban. Igen ám, de Jim Beam unokatestvére, Baker Beam is beszállt a nagy whiskybizniszbe, róla kapta nevét a Baker’s Whisky. Baker Beam egy teherautókért rajongó, motormániákus, Bourbon-barát, hamisítatlan whiskey man, akinek nemcsak a neve, hanem az egész személyisége összeforrt az élet vizével, pontosabban a Kentucky Bourbonnel.

Baker keményen dolgozó rokona, Booker Beam annyira kedvelte őt, hogy róla nevezte el a Baker’s Whiskyt. Vagyis egy olyan „meta”-desztillátummal van dolgunk, amit az egyik Beam legenda nevezett el egy másik legendás Beamről.

Baker Beam Bourbonnal a vérében született, és a Jim Bem lepárlójában nőtt fel Clermontban, a jó öreg Kentuckyban. Itt kezdődött a lelkes férfiú és a róla elnevezett whisky históriája. Baker a gimis korszakban éjjeliőrként dolgozott, majd minden elképzelhető munkát felvállalt és elvégzett, mielőtt a Jim Beam professzionális lepárlómesterévé lépett elő. Baker soha nem szerette a reflektorfényt, sokkal jobban érezte magát kezében egy villáskulccsal vagy ez zseblámpával a kezében, Bourbonökkel teli hordók társaságában. 38 év aktivitással teli év után ment nyugdíjba, és ekkor már úgy ismerte a Beam lepárló valamennyi négyzetcentiméterét, mint a saját tenyerét.

Rendezés:
Cikkszám: R1889
Jelenleg nem rendelhető!
33.990 Ft