Bailoni
Wachauban ismerik a zamatos és lendületes likőr titkát!
Hagyomány és presztízs 1872 óta. Ez a Bailoni vállalat sikerének titka! Ez a cég volt Wachau első sárgabarackon alapuló szeszfőzdéje. A krems-steini üzem ősi hagyományokra tekint vissza, a 19. század második felétől nagy rutinra tettek szert e finom és édes gyümölcs likőrré alakításában. A tulajdonosok egyenesen hagyományőrzőnek nevezik a cégüket, amely az idő során valóságos nagytermelővé nőtte ki magát: összesen 1500 barackfa gondoskodik a bőséges barackutánpótlásról. 155 éve elkötelezték magukat a csúcsminőség mellett, és jövőben is ezt az utat szeretnék követni barackos italaikkal!
A likőrök kiforrottsága a sok tapasztalatnak és a régióhoz fűződő mély kapcsolatnak köszönhető, amely immár négy nemzedék óta fűzi a lepárlót ehhez a vidékhez. A Bailoni likőrökhöz mindig helyi barackot használnak. A lepárló tevékenységét 1977-ben nemzeti elismeréssel méltatták.
A Bailoni zamatában kóstolót kaphatunk Ausztria legfinomabb barackos zamatvilágából, ez az osztrákok egyik kedvenc likőrje.