Árpád Dupla Ágyas Szilva Pálinka [0,5L|60%]
Ár:
11.990 Ft
(9.441 Ft + ÁFA)
Gyűjtőcsomagolás: | 6 db/karton |
Ital fajta: | Pálinka |
Kiszerelés: | 0.5 liter |
Alkoholtartalom: | 60 % |
Kiszerelés fajtája: | Palack |
Díszdoboz: | Rendelhető |
Gyártó: | Árpád Pálinka |
Termék árukódja: | P0966 |
iDrinks.hu - Központi Raktár | Raktáron |
iDrinks.hu - Lipótváros | Raktáron |
iDrinks.hu - Ferencváros | Raktáron |
iDrinks.hu - Hegyvidék | Raktáron |
A termékért járó hűségpont: | 60 |
Átlagos értékelés: | (1) |
Egységár: | 23.979,99 Ft/liter |
|
TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Az Árpád Dupla Ágyas Szilva Pálinkájában egyszerre élvezhetjük a szilva jellegzetes marcipános karakterét és az aszalt szilva kicsattanó édességét. A természetes érlelési folyamat során keletkező gazdag, édes ízek és kiegyensúlyozott fűszeres zamatok remek pálinkát eredményeztek. Aromája telis tele van a gyümölcs jellegzetességeivel, mely egész szobát betöltő élményt eredményez. Komplex zamata, intenzív lecsengése és élénk aromája kiemeli a többi pálinka közül.
A termékcsalád nevének eredete maga az előállítási eljárásból adódik. Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerik. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érlelik minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön hozzávetőlegesen 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezik aszalványra az ízek lekerekítése érdekében.
Ágyas pálinka duplán ágyazva az Árpád Pálinka egyedi fejlesztése. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használnak fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni. A terméket a gyártás végén óvatosan szűrik, ennek ellenére hosszabb ideig történő mozdulatlanság esetén a gyümölcsrostok leülepednek a palack aljára. Ebből kifolyólag a termék címkéjén feltüntetésre került a „SZŰRETLEN” szó és a „SZŰRETLEN pálinka” jelző.
A termékcsalád nevének eredete maga az előállítási eljárásból adódik. Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerik. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érlelik minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön hozzávetőlegesen 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezik aszalványra az ízek lekerekítése érdekében.
Ágyas pálinka duplán ágyazva az Árpád Pálinka egyedi fejlesztése. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használnak fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni. A terméket a gyártás végén óvatosan szűrik, ennek ellenére hosszabb ideig történő mozdulatlanság esetén a gyümölcsrostok leülepednek a palack aljára. Ebből kifolyólag a termék címkéjén feltüntetésre került a „SZŰRETLEN” szó és a „SZŰRETLEN pálinka” jelző.
Származási hely: | Magyarország |
Ital típus: | Ágyas pálinka |
Pálinkafőzde: | Árpád Pálinkafőzde |
Gyümölcs: | Szilva |
Érlelési idő: | 1.5 év |
Érlelés módja: | Gyümölcságyon érlelt |
Limitált kiadás: | Különleges kiadás |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-19°C |
Szín: | Sötét lila |
Ezekhez ajánljuk: | Egy tál szilvalekváros derelye vagy édes töltött tészta után fogyasztva igazán csodás. |
Vélemények
1 értékelés
Írja meg véleményét!
Maláj
|
2021. 04. 08.
Ízlés kérdése. A 60 fok is az ágyazás is. A kettő együtt pedig pláne. Pálinka sznobok csak akkor, ha eléggé nyitottak. Mi bevállaltuk... Egy kóstoló sor végén, pontosabban pluszban került rá sor. Maga a sor is csak Árpád pálinkákból állt. ( a Prémium piros Vilmos mindent visz) A társaság arcán látva az elismerő csodálkozást, úgy vélem érdemes volt kibővíteni a listát. A leginkább azt hangoztatták, hogy az alkoholfoktól féltek, de sem illatban sem a kortyban nem érezték túlzónak. Sőt. Inkább utána az a kellemes melengető érzés. Ami azt illeti ez a tétel egy csemege. Szó szerint. A legjobb ha önmagában, vagy ragozva az élvezeteket, a desszert desszertjeként fogyasztjátok. Vigyázat. Haveri galeri esetén sanszos, hogy pik-pak eltüntetik a kártékonyak :-)