Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Aperol

Aperol

Az Aperol Spritz elengedhetetlen alkotója az Aperol. Vásárolja meg Nálunk vagy válassza az előre kevert változatot.

Az Aperol története a Barbieri fivérekkel kezdődött. Luigi és Silvio 1912-ben örökölték meg apjuktól a lepárlóüzemet, és 7 év kemény munka alatt dolgozták ki az Aperol receptjét.

Az első világháború utáni években a brand egyre népszerűbbé vált. Rövidesen az Aperol lett Olaszország kedvenc itala, elsősorban a fiatalok körében vált popkulttá. Az 1950-es években került a piacra a vállalat állócsillaga, az Aperol Spitz. Csupán három évtized kellett hozzá, hogy az Aperol világhírnévre tegyen szert. 2000-ben az Aperol a Gruppo Campari csoport része lett, és remek reklámkampányának köszönhetően minden korábbinál magasabbra ívelt az Aperol sikere: világszerte egy laza, elegáns és fiatalos életstílust testesített meg.

Az Aperol hedonista életöröme és vidámsága megmutatja nekünk, milyen az igazi szenvedélyes olasz életérzés. A narancsból, gyógynövényes zamatokból és fűszeres ízekből építkező Aperol a tökéletes aperitif, ami felpörgeti a szürke hétköznapokat!

Készítsük el a nyár kedvencét az Aperol Spritz-et:

Aperol Spritz összetevői
90 ml Prosecco
60 ml Aperol
30 ml szódavíz

Szervírozáshoz készítsük elő egy vörösboros poharat és egy narancsot.

Hogyan is készül a tökéletes Aperol Spritz.

Mi sem egyszerűbb! Tegyünk jeget a pohárba majd öntsük fel a fent megadott összetevőkkel a poharat. Ezt követően óvatosan - hogy ne keverjük ki a szénsavat - keverjük össze. 

Az Aperol Spritz szervírozása során használjunk egy nagy vörösboros poharat, a díszítéshez pedig egy szelet narancskarikát. Tipp! Ha igazán izgalmas végeredményt szeretnénk, akkor a narancs héjával dörzsöljük be a pohár peremét, melyet így az illóolajok bevonnak és még intenzívebb aromát kínálnak. Egészségünkre!

Rendezés:
Cikkszám: R0220
Rendelhető
5.599 Ft
Cikkszám: R0219
Rendelhető
4.290 Ft
Cikkszám: K0210
Jelenleg nem rendelhető!
990 Ft
Cikkszám: R2968
Jelenleg nem rendelhető!
25.990 Ft
Cikkszám: R3926
Jelenleg nem rendelhető!
1.299 Ft