Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Angyal Pincészet borai

Angyal Pincészet
Az Angyal Pincészetnél a kezdeti, egy hektárnyi ültetvény és a három szintes, 250 méter hosszúságú tradicionális pince volt az alapja a mostani borászatnak. Azóta közel 30 hektárnyi a szőlőbirtok és megvalósult Rátkán a legmodernebb technológiával felszerelt komplex borászati központ. Itt születnek meg az Angyal borok, melyeket bortípustól függően, a Tokaji hagyományokat tiszteletben tartva, fahordós érleléssel és modern, tartályos érleléssel állítanak elő. A 450 méter hosszúságú, kiváló klímájú Angyal pincénk ad helyet a tölgyfa hordóknak, az Aszúk, Szamorodnik és a Furmint érleléséhez. A friss, könnyű, illatos borok kedvelőinek pedig saválló, modern acéltartályokban születnek meg reduktív boraink. A palackba kerülő kiváló Angyal bor tételek összeállításakor mindenkor a Tokaj- Hegyalja évszázados tradícióit és a mai kor elvárásait próbáljuk ötvözni.

Az Angyal borok mottója: "Olyan borokat készítünk, melyekből szívesen isznak még egy pohárral."


A 2013-ban végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően, a borászat fölött egy 12 szobából és két lakosztályból álló panzióval, kinti medencével várjuk a tokaji borok és a semmihez nem hasonlítható tokaj-hegyaljai táj szerelmeseit. A borkóstolások és a pihenés mellett, évszakonként változó tematikus programokkal állunk rendelkezésére kedves vendégeinknek.

Néhány gondolat az Angyal Pincészet tulajdonosától:
„Amikor nagyapám, Angyal Ernő kiolthatatlan kíváncsiságom kielégítése miatt megengedte, hogy ráncba szedjem az öreg pincét, már biztosan sejtett valamit. Egy mindig megújuló szenvedélyt kaptam tőle a szőlővel és a borral örökül. Nem tehette volna gondosabban és következetesebben, mikor hagyott ráérezni az ízére. Szerelem volt nekem ez az első pillantásra, Ő pedig hagyományt teremtett általam.” Dr. Ináncsy Ernő
Rendezés:
Cikkszám: B1441
Rendelhető
1.990 Ft
Cikkszám: B1443
Rendelhető
2.490 Ft
Cikkszám: B1446
Jelenleg nem rendelhető!
6.990 Ft
Cikkszám: B1448
Rendelhető
3.750 Ft
Cikkszám: B1439
Rendelhető
1.990 Ft
Cikkszám: B1449
Rendelhető
1.990 Ft
Cikkszám: B2058
Rendelhető
12.990 Ft
Cikkszám: B1438
Rendelhető
1.990 Ft