Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Amuerte

Amuerte

Carpe Diem! Azaz élj a mának, ragadd meg a napot, és játszd az élet játékát! Ez az Amuerte Gin készítőinek mottója. A játék végét az a koponya jelzi, amit az Amuerte Gin palackján láthatunk. Készítői azért hozták létre az Amuertét, hogy emlékeztesse arra: a halál sosincs túlságosan messze tőlük, és ennek érdekében érdemes kiélvezni a hedonizmust a maga teljes mélységében. Vagyis ünnepelni kell az életet, amíg csak lehetséges!

Egy régi mondás szerint a kezdet már fele az egésznek. Ez különösen igaz az Amuerte Gin készítőire. Elméjükből egy hátizsákos kirándulás során pattant ki az isteni szikra. Az Amuertét megálmodó utazók úgy érezték, ideje lenne kokalevélből desztillálni egy teljesen újhullámos gint, amilyet még nem látott a világ!

Az utazók felfigyeltek egy elhagyatott őserdőben élő törzsre, akik kokainlevelet rágtak a trópusi őserdőben, és ők is megízlelték a levelek misztikus ízét. Innentől már csak végig kellett menniük egy nem mindennapi fejlődési görbén, hogy megtanulják, milyen fortélyokkal lehet a kokalevelek zamatát egyedülálló ginné alakítani. Ebben óriási előnyt jelentett, hogy a család immár közel 120 éve desztillálással foglalkozott, és időközben a ginlepárlás szakértőjévé vált. A família negyedik generációja elmélyült a kokaleveles gin grandiózus tudományában, a végeredmény pedig magáért beszél: született egy harmonikus aromaegyensúllyal rendelkező, fenséges és enyhén keserű gin, amely a dél-amerikai sárkánygyümölcs és a papaya jegyzeteivel alakítja ki páratlan aromakarakterét.

Rendezés:
Cikkszám: R4190
Raktáron
26.490 Ft
Cikkszám: R4426
Raktáron
26.150 Ft