Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Amrut

Amrut

 

A hindu mitológiában az istenek és a démonok olyan végletekig menő ádáz csatát folytattak egymással, hogy felkavarodott az óceán, és a Meru hegyét használták a köpüléséhez. Közben létrejött egy életelixírtől bugyogó aranyserleg, és ennek tartalmát nevezték Amrutnak, amelyről a legendás indiai lepárló a nevét kapta.

Az Amrut Distillery históriája a messzi múltba visz és csaknem olyan hosszú, mint a független India története. Hat évtized eltökélt munkája kellett ahhoz, hogy a lepárló méretét és kapacitását tekintve is jelentősen növekedjen. Az Amrut lepárlót 1948-ban alapították Amrut Laboratories néven, rendkívül szerényen csak egy maroknyi rúpiával izzították be a vállalkozás motorját. Alapítója Sri Radhakrista, akit manapság csak az ikonikus NRJ-ként emlegetnek. Vezetése alatt az Amrut kvantumugrásokkal tört előre az indiai gyártású likőrök (IML) piacán, és rövidesen megalapozta egy világhírű whiskybrand alapjait. 2010-ben pedig Jim Murray, a Whisky Biblia szakértője a világ harmadik legjobb whiskyjének nevezte az Amrut Fusion-t. Az Amrut párlatok napjainkban Bengaluruban, Indiában készülnek, és a rumoktól kezdve a brandyn át a single maltokig színes és változatos termékpalettát képviselnek.

Rendezés:
Cikkszám: R3509
Rendelhető
10.990 Ft
Cikkszám: R4568
Rendelhető
23.990 Ft
Cikkszám: R0646
Jelenleg nem rendelhető!
15.890 Ft
Cikkszám: R3293
Jelenleg nem rendelhető!
18.290 Ft
Cikkszám: R4569
Jelenleg nem rendelhető!
16.890 Ft