Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Alkkemist

Alkkemist

 

Az alkimisták a legősibb idők óta keresik a bölcsek kövét, mert hitük szerint ezzel arannyá alakíthatják a fémeket, és elérhetik a halhatatlanság csodáját. A középkor óta azonban egy kicsit átalakult a aranycsinálók gondolkodása. Napjaink alkimistája bejárná a világot, hogy megfejtse, vajon milyen lehet a lenyűgözően letisztult, zseniálisan finom gin receptje, és a kalandozás végén megalkotná a műfaj kortalan klasszikusát, az Alkkemist gint! Misztikus kalandorunk lassan ráérezne, hogyan olvad össze a természet csodája az emberi érzékeléssel, és minden egyes felfedezésében magához ölelné a tökéletességet, ami kihozható egy ütős ginből. A spanyol Alkkemist Distillery egy olyan grandiózus ginnel állt elő, ami összetettségben és finomságban a párját ritkítóan frenetikus és egyedi.

Manapság a leleményes bármixer a 21. század alkimistája, aki kivételes ízélményekkel, változatos coctail-ötletekkel kápráztat el minket. És bizony a bartenderek vezetnek be minket az Alkkemist gin alkímiájába, amiből a gin tonik inspirálta receptek hozzák ki a legtöbbet! És ezt a spirituális gint a holdfény alatt desztillálják, ami egy kis misztikus hátteret ad az Alkkemist ginhez, egy egészen elementáris életelixírhez (a pontos receptet pedig féltve, hét pecsét alatt őrzik, ez legalább olyan misztikus, mint a Szent Grál vagy a régóta keresett bölcsek köve). Az Alkkemist gin alapja egy gabona alapú szesz, amit háromszor desztillálnak, hagyományos copper alembicben (később még újabb simításokon, azaz lepárlási folyamatokon esik át). A gabonás zamat kifinomult harmóniában egyesül a 21 botanikai összetevővel, és ez elképesztően egyedivé teszi az Alkkemist gin aromáit. Az Alkkemistben benne van a növények lelke, a napfelkelték ragyogó energiája, a végén pedig kapunk egy valóságos varázsfőzetet.

Rendezés:
Cikkszám: R3233
Jelenleg nem rendelhető!
18.990 Ft