Vesztergombi Csaba
A pincészet 1992-ben alakult, és megállíthatatlan lendületet adott a szekszárdi borvidék nemes nedűinek! A családi vállalkozás a szőlőtermelésre és a borászkodásra irányul. A családban a borkészítés ősi tradícióra épült, mivel a Vesztergombi família az ősi írásos emlékek szerint már az 1700-as évektől borkultúrával foglalkozik. Ezekben a diadalmas időkben alakut ki a család címere, ami kristálytisztán utal a család borász múltjára.
A pincészet legnagyobb borásza Vesztergombi Ferenc, aki már 1970 óta hivatásos borászként tevékenykedik. Munkáját 1993-ban az Év Borásza címmel ismerték el a szakmában. Később Vesztergombi Ferencet fia, Csaba követte a borászat élén, aki szőlész-borász szakmérnökként csatlakozott a csapathoz. Napjainkban a vállalat összesen 27 hektárnyi szőlőterülettel rendelkezik olyan dűlőkön, mint Kerékhegy, Hidaspetre, Bodzás, Porkoláb-völgy, Szarvastető, Leányvár.
Főként újratelepített, fiatal szőlőkből készítenek bort a pincészetben. Olyan nemes szőlőfajtákból, mint az olaszrizling, a királyleányka, a merlot, a Cabernet Franc.