A Bumbu Original és a forró tea „házasítása” ma is kiváló italt eredményez, de itt a szárazföldön, egy pár extra összetevő hozzáadásával. kiváló forró italokat készíthetünk a Bumbu rummal.
A klasszikus Hot Toddy-nak is kiváló allapja a Bumbu. 1dl forró vízhez adjunk 4cl Bumbu Originalt, keverjünk bel egy kanál mézet, egy kis citromlével és fahéjas cukorral ízlés szerint ízesítsük.
A Hot Buttered Rum egy nagyszerű ital: keverjük össze a fűszereket: barnacukrot, sós vajat, fahéjat, szerecsendiót, őrölt szegfűborsot és a vaníliát. Egy bögrében keverjünk össze 4 egység forróvizet, 1 egység Bumbu Originalt valamint 1 kanál vajat, adjuk hozzá a fűszerkeveréket, jól keverjük el és díszítsük fahéjrúddal.
Nem forró ital, de igazi karácsonyi hangulatot idéz a Christmas Rum Punch. Elkészítése nagyon egyszerű. Shakeljünk össze 4cl Bumbut, 6 cl citromlevet, 4cl vörösáfonyás - rozmaringos cukorszirupot jéggel, szűrjük egy jéggel teli pohárba és díszítsük rozmaring ággal.