Tiffán Pincészet borai
A birtokot Tiffán Ede vezeti. A borvidék régi rajongójaként óriási szakértelemmel és elhivatottsággal dolgozik azért, hogy a tradíciótisztelet és a hitelesség jegyében a legnemesebb borok szülessenek ezen a gyönyörű vidéken.
Tiffán Ede családja 1746 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel a villányi borvidék szívében. A borászat múlja tehát 10 nemzedék óta töretlenül tart, ennek hátterében pedig Tiffán Ede szerint a hiteles minőség értékrendjéhez való ragaszkodás rejlik.
A Tiffán ültetvények a villányi borvidék nemes dűlőin találhatóak, az itt termő szőlőfürtök pedig évről évre csúcsminőségű bort adnak. Ede a családi vállalkozás kilencedik generációját képviseli, Villányban és Villánykövesden hódol a szőlőművészetnek. 1965-ben végezte el a Kertészeti és Szőlészeti Főiskolát, majd okleveles kertészmérnökként 27 esztendőn át szőlészként és borászként dolgozott villányi nagyüzemekben, az Állami Gazdaságban és a helyi szövetkezetben. Edének a kezdetektől a szenvedélye a szőlő, így munkája mellett saját birtokán és pincészetébe is borászattal foglalkozott.
1991-ben Ede megkapta az Év Bortermelője címet, 1999-ben pedig a Köztársasági Érdemrend Tiszti Keresztjével tüntette ki a köztársasági elnök. Manapság egy nemzedékváltásnak lehetünk a tanúi a Tiffán Pincészetben, mivel a tizedik generációt képviselő Zsolt veszi át apjától a stafétát. Zsolt szőlész-borászként diplomázott a Corvinus Egyetemen.