Templeton
A szesztilalom kultikus italát Templeton Rye Whiskynek nevezik, és fanatikus rajongói még a Szeszcsempészek Közösségét is létrehozták, hogy együtt hódoljanak kedvenc párlatuknak.
Az Iowa-i Templetonban készülnek a Good Stuff whiskyjei. A pompás párlatok nagyon sokat köszönhetnek a helyi összetartó közösség szellemiségének. Az itt élők büszkék a történelmükre, és a városukban születő nagyszerű whiskyre! Valamennyi Templeton whiskyt ezen a településen desztillálnak, érlelnek és palackoznak, ráadásul egyre innovatívabb és ütősebb párlatokat készítenek a Templeton üzemében.
A Templeton Rye első változatai a szesztilalom idején készültek, és a brand azóta is Alphonse Kerkhoff receptjét tekinti kiindulópontnak. A Templeton Rye Whisky valamennyi italát úgy finomhangolták, hogy visszaadja a prohibíció idején felbukkanó whiskyk zamatát, amelyek a régi időkben az Iowa-i Templetonban jelentek meg. A Templeton Rye alapját 90%-ban rozsból, 10%-ban árpamalátából készíti az Indiana Lawrenceburg Distillers.