Szivar
Az érzékek fejedelmi lakomája: a szivar és a cognac párosítása 4 ötlet, amely mindkét kategóriából kihozza a legtöbbet!
A konyak és a szivar társítása egy páratlan érzékszervi utazás, különleges kaland az úriembereknek és a mindkét műfajért rajongó hölgyeknek. Ez a kifinomultság és a kényeztetés birodalma.
Lássunk néhány ötletet, hogyan vágjunk neki a legjobb kapcsolódási pontok megtalálásának, és melyek azok a fenséges szivarok és konyakok, amiket érdemes együtt kipróbálni, mert felejthetetlen élményt nyújtanak. Mind a konyak, mind a szivar tekintélyes múltra tekintenek vissza a kézművesség és a hagyomány terén, átgondoltan kombinálva pedig egy nem mindennapi érzéki élményt teremtenek.
Akár igazi műértő az ember, akár kíváncsi rajongó a témában, a konyak és a szivar árnyalatainak megértése új magasságokba emeli mindkét oldal élvezetét.
Dőljön hátra, lazítson, és merüljön el a tökéletes harmóniák keresésében a francia konyak és a gomolygó füst finomságában!
Melyik whisky, brandy és rum illik a legmenőbb szivarokhoz?
Egy régi édességreklámban a színészek véletlenül összeütköznek, és összekeveredik a kezükben lévő csoki a mogyoróvajjal, amelyből egy eszméletlenül finom keverék születik. A különböző ízek keverése mindig egy merész kaland, mert benne van a lehetőség, hogy a lehető legtöbbet hozza ki két különböző alkotóelem aromakincséből, és még magasabb szintre emelje a két összetevő eredeti ízharmóniáját.
Az aromák mixtúráján merengve eltűnődtünk azon, milyen izgalmas kapcsolódási pontok alakulnak ki, ha nagyszerű szivarokat társítunk a prémium italokhoz!