Sebestyén Csaba Pincészet
A Sebestyén Pincészet már régóta bensőséges kapcsolatot ápol a szőlővel. A birtokot vezető Sebestyén Csaba imádja az ültetvény metszését, a permetezést, és a szüret is belopta magát a szívébe. A családi vállalkozás a Szekszárdi borvidéken működik, közel 2.300 hektáron dolgoznak Dél-Magyarországon, a Pannon borrégióban. Legjobb boruk a Kékfrankos, amely a bikavérek kiindulópontjául szolgál.
Minden évben a legkiválóbb minőségű szőlő szüretelése a cél, ezért dolgoznak végtelen odafigyeléssel az ültetvényeken. A termés mennyiségének szabályozása hajtásválogatással veszi kezdetét, a hatékony zöldmunkán túlmenően pedig törekednek a preventív, kellő időben elvégzett növényvédelemre. A termés végleges mennyiségét fürtválogatással szabályozzák.
A Sebestyén Pincészet borainak jelentős része éttermekben és borbárokban leül forgalomba.