Puerto de Indias
Amerikából jött, és mesterségének címere a prémium gin! A Puerto de Indias vállalat neve Amerika felfedezésére utal, és azokra a történelmi időkre, amikor Sevilla nyitott kaput az Új Világ és Spanyolország között. A „puerto” spanyolul kikötőt jelent, és ha megízleljük a napsütötte spanyol gyümölcsökből építkező gines aromaraktereket mi is úgy érezhetjük magunkat, mint aki számos párlat megízlelése után végre révbe ért az ízek tengerén! Vagy épp most készül nekivágni a végtelen tengernek, egészen Indiáig hajózva, ahogyan az Kolumbusszal is történt.
A Puerto de Indias lepárlójának története 1880-ba nyúlik vissza, amikor egy baszkföldi bevándorló, Izaguirre egy öldöklő háború elől menekülve Carmonába érkezett. Izaguirre otthonra lelt és megtelepedett azon a földön, ahol napjainkban a lepárló áll. A férfiú úgy döntött, hogy igénybe veszi a római korból származó természetes forrásokat, és belevágott a hagyományos módszerekkel copper pot still-ben desztillált szeszes italok készítésébe. Az évek során ebben a pompás lepárlóban olyan desztillátumok kerültek a palackba, mint az anisette, a Pacharán és a Puerto de Indias grandiózus ginjei.