Mészáros Borház
Állandóság, mértékletesség és hagyománytisztelet. Ez a három alappillér, amely meghatározza a Mészáros Borház mindennapi tevékenységét. Mészáros Pál már régóta a szőlőművelés és a borkultúra szerelmese, ezeket az értékeket adta át fiának, az új nemzedék tagjának. A Mészáros Borház jelenleg több mint 120 hektár csúcsminőséget képviselő szőlőültetvényt ölel fel a Szekszárdi borvidéken. Ide tartozik többek között a Baranya-völgy, a Hidas-Petre, a Bödő, a Bodzási, a Kerék-hegy, a Malomoldal, a Strázsa-hegy, a Görögszó dűlő.
A pincészet régi küldetése, mondhatni szívügye a Kadarka és a Kékfrankos szőlőfajták legendássá tétele. A népszerűsítés érdekében Mészárosék már 12 hektáron termesztik a Kadarkát, és van saját Kadarka „klónjuk” is. 2012-ben a Mészáros Borház kapta az Év Bortermelője címet.
A Mészáros Borház italainak ízlelgetése közben érezhetjük, mit jelent a sallangmentes, finom szőlőkultúra a Szekszárdi borvidék szívében!