TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Barranquilla szívében, a hosszan kanyargó Magdalena folyó és a Karib-tenger között fekszik egy szerény kis bodega, amely több mint húsz éve Kolumbia legjobb rumját érleli és keveri. Ez a csend oázisa a nyüzsgő város közepén, ahol hordóink a Maestro Ronero felügyelete alatt pihennek.
A La Hechicera Kolumbia rejtet kincse, egy természetesen "csiszolatlan" rum, ami annyit tesz, hogy tétel kizárólag természetes összetevőkből készül, nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot vagy hozzáadott cukrot. Simaságát és ízét a hossza solera érlelés által nyeri el és alkot tökéletes egyensúlyt. Ez a rumkészítés hagyományos módja, amely nem igényel semmiféle "utómunkát", bármilyen hozzáadott adalékanyag csak elhomályosítaná a rum eredendő ragyogását. .
A La Hechicera ízprofilja pontosan olyan, amilyennek a rumot elvárjuk: mély fás ízvilág a kolumbiai jellegzetes jegyekkel; az orrban karamell és narancshéj mámorító illata, majd az ízben a dohány és a pörkölt kávé jellegzetes jegyeivel egy merész ízrobbanás. A befejezés ropogós és sima. .
A rum szerelmeseit arra biztatjuk, hogy tisztán vagy jégre töltve fogyasszák, hogy teljes mértékben megtapasztalhassák az ízek harmóniáját. .
A La Hechicera rum meglakotása egy olyan munkaigényes folyamat eredménye, amely nem csak tudást és kézművességet, hanem jó adag intuíciót is igényel. Az intuíciót a Master Blender a hordó, a légkör, a szesz és az idő holisztikus megértésével csiszolta tökéletesre. .
Giraldo Mituoka Kagana a kubai forradalom idején kezdte pályafutását cukornádvágással, és azóta tökéletesítette a rumkészítéssel kapcsolatos ismereteit, hogy Master Blender lehessen. .
A japán bevándorlók fiaként Giraldo a szamurájok precizitását ötvözi a kolumbiai pezsgéssel.
A La Hechicera Kolumbia rejtet kincse, egy természetesen "csiszolatlan" rum, ami annyit tesz, hogy tétel kizárólag természetes összetevőkből készül, nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot vagy hozzáadott cukrot. Simaságát és ízét a hossza solera érlelés által nyeri el és alkot tökéletes egyensúlyt. Ez a rumkészítés hagyományos módja, amely nem igényel semmiféle "utómunkát", bármilyen hozzáadott adalékanyag csak elhomályosítaná a rum eredendő ragyogását. .
A La Hechicera ízprofilja pontosan olyan, amilyennek a rumot elvárjuk: mély fás ízvilág a kolumbiai jellegzetes jegyekkel; az orrban karamell és narancshéj mámorító illata, majd az ízben a dohány és a pörkölt kávé jellegzetes jegyeivel egy merész ízrobbanás. A befejezés ropogós és sima. .
A rum szerelmeseit arra biztatjuk, hogy tisztán vagy jégre töltve fogyasszák, hogy teljes mértékben megtapasztalhassák az ízek harmóniáját. .
A La Hechicera rum meglakotása egy olyan munkaigényes folyamat eredménye, amely nem csak tudást és kézművességet, hanem jó adag intuíciót is igényel. Az intuíciót a Master Blender a hordó, a légkör, a szesz és az idő holisztikus megértésével csiszolta tökéletesre. .
Giraldo Mituoka Kagana a kubai forradalom idején kezdte pályafutását cukornádvágással, és azóta tökéletesítette a rumkészítéssel kapcsolatos ismereteit, hogy Master Blender lehessen. .
A japán bevándorlók fiaként Giraldo a szamurájok precizitását ötvözi a kolumbiai pezsgéssel.
Származási hely:
i
|
Kolumbia |
Ital típus: | Dark rum |
Lepárló/ Gyártó: | La Hechicera Company |
Palackozó: | La Hechicera |
Alapanyag: | Cukornádmelasz |
Érlelési idő: | 21 év |
Érlelési kategória: | Solera |
Érlelés módja: | Fahordóban érlelt |
Hordó típusa: | Ex-Whisky hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 18-20°C, vagy jéggel |
Illat: | Jellegzetes aromájában a karamell, narancs és fahéj kapják a főszerepet. |
Íz és lecsengés: | Ízében karakteres, határozott zamatokkal csábít, melyben dohány és kávé adja az egyediséget. |
Szín: | Sötét borostyánsárga |
Ezekhez ajánljuk: | Fogyaszthatjuk magában, de kevés jégre töltve is kiváló választásnak bizonyul. |
Egyéb érdekesség: | Solera eljárással készülő 12-21 éves rumok keveréke. |
Weboldal: |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!