konyak ár

Új év, új italokkal - 13 meglepően eredeti nedű 2025-re - 2.rész: A japán szilvás Choya Original Umeshutól a Glenmorangie Lasanta hordós whiskygyönyöréig

2025. 01. 23. 00:00:00

Pörgessük fel 2025 első heteit egy vagy több új ital felfedezésével! A családi és baráti bulikon mindig feldobja a hangulatot, ha egy korábban sosem kortyolt különlegességet teszünk a bárpultra, és vendégeink ezáltal a téli zimankó heteiben is betekintést nyerhetnek a forró Mexikó agávéjából készített tequilába, a messzi japán szakés, umeshus zamatába, vagy egy vadnyugati rozswhiskeys hangulatban desztillált bölényes Bourbonbe.

Jöjjenek azok a frenetikus nedűk, amikkel hatalmas lendületet kaphat az új esztendő! 

A konyak ár magában rejti a tradíciókat és a prémium minőséget

2024. 04. 29. 14:27:00

A konyak nem csupán egy ital; ez a nedű szorosan összefonódik Franciaország történelmi és kulturális örökségével, különösen a Cognac régióval, amelyről az ital a nevét is kapta. Az előállítása során a termelők nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, a hagyományok tiszteletben tartására és nem utolsó sorban a termelési folyamatokon keresztül a régió gazdag örökségének megőrzésére. A konyak ár kialakulása ezek alapján jóval összetettebb annál, mint ahogy azt a legtöbben gondolják.