Receptúra:
• 5 cl Calvados
• 2 cl D.O.M. Benedictine
• 2 cl Sárga Chartreuse/Zöld Chartreuse
• 2 öntet Angostura Bitter
Az összetevőket egy jéggel teli shakerbe helyezzük, összerázás után pedig duplán szűrjük egy hűtütt Coupe pohárba. Díszítésként használjunk menta leveleket, vagy alma szeleteket.
Opció: Az eredeti recept sárga Chartreuse-t ír, de használhatunk mellette, fele-fele arányban zöldet is.
Ital | Cikkszám | Kiszerelés (L) | Adag/Üveg |
Berneroy XO Calvados [0,7L|40%] | R2524 | 0,7 | 14,0 |
Christian Drouin VSOP Calvados [0,7L|40%] | R0025 | 0,7 | 14,0 |
Christian Drouin XO Calvados [0,7L|40%] | R0027 | 0,7 | 14,0 |
Calvados Boulard VSOP [0,7L|40%] | R3119 | 0,7 | 14,0 |
Benedictine DOM Keserűlikőr [0,7L|40%] | R0864 | 0,7 | 35,0 |
Chartreuse Yellow Likőr [0,7L|40%] | R0843 | 0,7 | 35,0 |
Chartreuse 9e Centenaire [0,7L|47%] | R3506 | 0,7 | 35,0 |
Chartreuse Green Likőr [0,7L|55%] | R0842 | 0,7 | 35,0 |
Chartreuse 1605 Elixir [0,7L|56%] | R3505 | 0,7 | 35,0 |
Angostura Original [0,2L|44,7%] | R0218 | 0,2 | 50,0 |