Receptúra:
• 5 cl Fehér rum
• 2,5 cl Friss Lime lé
• 2.5 Cukorszirup
• 2 öntet Bitter
• 4-5 levél menta
• Szóda a feltöltéshez
Az első 3 összetevőt és a mentát beletesszük a pohárba, bárkanál segítségével összekeverjük.
Egész jeget (vagy zúzott jeget) teszünk rá, és folyamatos keverés mellett adagoljuk a szódát. A majdnem kész ital tetejére bitter-t csepegtetünk.
Díszítésként használjunk mentát és/vagy lime szeleteket.
Ital | Cikkszám | Kiszerelés (L) | Adag/Üveg |
Bacardi Carta Blanca Superior Rum [1L|37,5%] | R0054 | 1 | 20,0 |
Havana Club 3 Years Rum [0,7L|40%] | R0417 | 0,7 | 14,0 |
Brugal Especial Extra Dry Blanco Rum [0,7L|40%] | R0795 | 0,7 | 14,0 |
Saint James Imperial Blanc Rum [1L|40%] | R0829 | 1 | 20,0 |
Captain Morgan White Rum [1L|37,5%] | R2354 | 1 | 20,0 |
Monin Cukornád Szirup [1L] | SY308 | 1 | 33,3 |
Panna Cukorszirup [1L] | SY219 | 1 | 33,3 |
Peychaud’s Aromatic Cocktail Bitter [0,148L|35%] | R1359 | 0,148 | 37,0 |
|
R0218 | 0,2 | 50,0 |