Receptúra:
• 4 cl Fehér rum
• 2 cl Barna rum
• 1,5 cl Narancs Curacao
• 1,5 cl Mandula szirup
• 1/1,5 cl Friss lime leve
Az összetevőket egy jéggel teli shakerbe helyezzük, erősen összerázzuk. A poharunkat megtöltjük jéggel, és a shaker tartalmát rászűrjük.
Ananász cikkel és koktél cseresznyével díszítjük.
Újkori receptek közül szeretik azt a variációt, amelynél egy kevés grenadint öntünk a kész italunk tetejére.
Ital | Cikkszám | Kiszerelés (L) | Adag/Üveg |
Bacardi Carta Blanca Superior Rum [1L|37,5%] | R0054 | 1 | 25,0 |
Havana Club 3 Years Rum [0,7L|40%] | R0417 | 0,7 | 17,5 |
Appleton White Rum [0,7L|40%] | R0791 | 0,7 | 17,5 |
Wray & Nephew Fehér Rum [0,7L|63%] | R0831 | 0,7 | 17,5 |
Captain Morgan White Rum [1L|37,5%] | R2354 | 1 | 25,0 |
Myers's Rum [0,7L|40%] | R0822 | 0,7 | 35,0 |
Appleton Rare Blend 12 Years Rum [0,7L|43%] | R0787 | 0,7 | 35,0 |
Gosling's Black Seal Dark Bermuda Rum [0,7L|40%] | R0814 | 0,7 | 35,0 |
Legendario Elixir de Cuba 7 Years Rum [0,7L|34%] | R0819 | 0,7 | 35,0 |
Abuelo Anejo Rum [0,7L|40%] | R2077 | 0,7 | 35,0 |
Bols Triple Sec Curacao Likőr [0,7L|38%] | R0292 | 0,7 | 46,7 |
Monin Orange Curacao Likőr [0,7L|24%] | R2047 | 0,7 | 46,7 |
Cointreau Narancslikőr [0,7L|40%] | R0128 | 0,7 | 46,7 |
Monin Mandula Szirup [0,7L] | SY048 | 0,7 | 46,7 |
Giffard Mandula Szirup [1L] | SY318 | 1 | 66,7 |
Luxardo Mandula Szirup [0,75L] | SY286 | 0,75 | 50,0 |
Panna Cukorszirup [1L] | SY219 | 1 | 66,7 |
Giffard Grenadine Szirup [1L] | SY156 | 1 | 100,0 |