Gróf Degenfeld Pincészet
1995-ben indult újra a borászat a Gróf Degenfeld család hegyaljai szőlőbirtokán. Az előkelő környezetben a szőlőművelés 150 éves tradíciót követ. Mindez a 19. században élő Gróf Degenfeld Imréhez, Tokaj kiemelkedő borászához kapcsolódik. Itt mindent a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia határoz meg. A borvidék meghatározó szőlőfajtái, a furmint, a hárslevelű és a sárgamuskotály triumvirátusa leleményes borászmesterük kezében egyedi stílusú italokká alakul át, emellett édesen áradó tokaji különlegességet is készítenek a borok szerelmeseinek. A három jellegzetes szőlőtípus mellett az ültetvényeken kövérszőlőből, zétából és kabarból is rendelkeznek fél-fél hektárral.
A Mád határában és Tarcalon lévő dűlők adják a hangulatos szüretek aszúbogyóját és szőlőjét. A 35 hektáron fekvő ültetvényeken 2009 óta ellenőrzött bioművelés zajlik. A Gróf Degenfeld birtok szakemberei saját komposzttelepükről biztosították a talaj szerkezetének javítását és a tápanyagok utánpótlását.