Gere Attila Pincészet

A Gere Attila pincészet a Villányi hegység és a Siklós környéki dombokon elterülő borvidék egyik méltán népszerű pincészete. A pincészet tulajdonosa Gere Attila és családja már több generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és bortermeléssel. A Villányi borvidék legkiválóbb borainak egy jelentős része a Gere birtok pincéiből kerül a piacra. A neves Villányi borvidék számos szőlőfajtával büszkélkedhet, de a legnépszerűbbek mégis a Kékfrankos, a Kékoportó és az Olaszrizling. A Gere Attila pincészet magas minőségű borait igen nagy gondossággal állítják elő. A Gere birtokon készült borok mindegyike kézzel szüretelt és válogatott szőlőből készül. A pincészet borainak előállításánál törekednek a folytonos, megbízható magas minőség biztosítására. Gere Attila borai között mindenki megtalálhatja a kedvére való darabot, legyen az egy hagyományos bor vagy egy exkluzív bor különlegesség. Még több Gere Attila borairól >>
A Gere borok kiválóságának záloga a tulajdonos hitvallásából is eredeztethető, miszerint „A kiváló minőségű bor alapja mindenkor az egészséges szőlő. Ehhez kell párosulnia a szigorú, fegyelmezett munkának és a hivatásunkkal szembeni mélységes elkötelezettségnek.” Gere Attila
A Gere borok kiválóságának záloga a tulajdonos hitvallásából is eredeztethető, miszerint „A kiváló minőségű bor alapja mindenkor az egészséges szőlő. Ehhez kell párosulnia a szigorú, fegyelmezett munkának és a hivatásunkkal szembeni mélységes elkötelezettségnek.” Gere Attila