Desert Door sotol
A sotol szélesre tárja Nyugat-Texas forró, sotolos édességtől vibráló kapuit! Ezt a különleges növényt kínálja a beszédes nevű Desert Door Texas Sotol, amelyben felfedezhetjük az édes és forró zamatok füstös kiteljesedését. A finom párlatot Driftwoodban készítik, de nem termesztenek a birtokon sotolt a készítéshez. Ugyanis ez a növény éppoly megszelídíthetetlen, mint a zabolátlan, szabályoknak nem engedelmeskedő sivatag. Ezért mindig a vadon termő sotolt aratják, ebből készül a Desert Door. Driftwood a vad szotolország keleti részén található, ahol modern sivatagi kóstolóterem fogadja a sotol iránt érdeklődőket.
A párlat a Mexikó elhagyatott sivatagaiban kietlen körülmények között termő növényből nyeri aromakarakterét. A sotol a tequila alapját jelentő agávé rokona, és ennek is a piña részéből készítenek pompás párlatokat. A sotol egyik fajtája, a Desert Spoon a folyamat alfája és omegája.