Az Árpád pálinka gyártásának minden egyes mozzanata minőségről árulkodik
Alapvetően nincsen rejtély, nincsen olyan bónusz varázsösszetevő, aminek a brand a sikerét tudhatja, és persze a pálinka az ízletességét köszönheti. De annál több tény adott, amit a manufaktúra nem is rejt véka alá. Az egyik ilyen jelentős horderejű tény, hogy a gyártás során a tradíciók épp annyira fontosak, mint az innovációk. Vagyis a múlt és a jövő itt nem ellentétek, hanem kiegészítik egymást. A legújabb technológiai vívmányok támogatják a múlt hagyományai által vezérelt gyártást. Sőt, tulajdonképpen hiba lenne csupán az előállításról beszélni, amikor ez a fajta tudatos hozzáállás már a termőföldek kiválasztásánál, illetve az anyaföld adta nektárok válogatásánál is megjelenik. Hiszen ha az alap nem megingathatatlan, nem karakteres, nem jellegzetes, akkor abból utána nehéz valami felejthetetlent alkotni.
Többek között ezért fordulhat az elő, hogy a jelenlegi generáció pont ugyanazt a hamisíthatatlan ízharmóniát érzi ki az ital cseppjeiből, mint mondjuk a kettővel ezelőtti generáció tagjai. Azért ez, az évtizedeket átívelő stabil minőség nem mindennapi megbízhatóságról tesz tanúbizonyságot.
Az Árpád pálinka kortyolása ünnepszámba megy?
Igen, mivel minden korty a pálinkagyártás méltatása.