Miért annyira különleges az Árpád pálinka?
A legnagyobb ereje a gondosan válogatott alapanyagokban rejlik. Minden cseppje kiváló minőségű, hazai gyümölcsökből készül, amik a Kárpát-medence változatos talaj- és klímaviszonyainak köszönhetik az egyedi karakterüket. A termelés során nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a gyümölcsök a lehető legérettebb állapotukban kerüljenek feldolgozásra, hiszen csak így képesek átadni a gazdag aromájukat és frissességüket. Legyen szó szilváról, barackról vagy körtéről, minden egyes palack a természet kincseit rejti magában. A családi vállalkozás több generációra visszanyúló tapasztalatot halmozott fel. A hagyományos módszereket korszerű technológiákkal ötvözik, így biztosítva, hogy az ital mindig tökéletesen tükrözze a gyümölcsök ízét és illatát.
Melyek az Árpád pálinka legkedveltebb variációi?
Az ízletes gyümölcspálinkák igazi különlegességek. A klasszikus ízek mellett találkozhatunk innovatív, limitált szériás párlatokkal is, amik még jobban megmutatják a magyar gyümölcsök gazdagságát. Ezek a nedűk nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is egyre nagyobb elismerésnek örvendenek. A nemzetközi versenyeken elnyert díjak és érmek is bizonyítják, hogy a magyar pálinka bizony a világ bármely pontján megállja a helyét.