A Sierra tequila sokaknak megkérdőjelezhetetlen minőségjelző
Nem a véletlen műve, hogy akik jártasak a tequila világában és sokféle nedűt megízleltek már, azt mondják, hogy a márka kínálta ízjegyek nemcsak úgy-ahogy harmonizálnak az eredeti, mexikói ízekkel, hanem egy az egyben visszaadják azokat. Ez hatalmas szó, és még annál is nagyobb dicséret. Mi a siker, meg a rajongás titka? Ez bizony nem rejtély. Maga a minőség. A gyártó kizárólag Jalisco tartomány 1500 méteren elterülő lankáin termő agavét használ fel az ital remekeléséhez. Vagyis az esetében a mexikói hatás nem egy légből kapott bók, vagy egy picit túlzó elismerés, hanem konkrét tényszerűség. Ennél nem adja lejjebb, és pontosan ennek a típusú megbízhatóságnak köszönheti világhírét. Ez a tüzes ital kétszeri lepárlásból készül, ami biztosíték a bombasztikus ízélményre, de az illatokat sem érheti kritika: friss, zöld aromák keverednek az agavé nyers karakterével.
A Sierra tequila a számok birodalmában is győztes?
Így igaz! Elegendő két példával élnünk. 40% körüli alkoholtartalom, és ami még ennél is többet mond el a minőségről: 100% agavé. A palack egyedi, mexikói kalappal ékesített kivitele pedig felteszi az i-re a pontot.