Mi a Panyolai pálinka sikerének titka?
A gyártás két fő alappillérre támaszkodik. Egyrészt a múltból fakadó tapasztalatokra. A generációk óta családtagoktól családtagoknak átadott tudás olyan alapként szolgál, ami megingathatatlan. A tradicionális receptúra nem évek, hanem évtizedek óta tartja életben a régmúlt egy jelentőségteli darabját. Másrészt az előállítási folyamatok számos pontján a legújabb technológiai innovációk is előtérbe kerültek. Mivel a manufaktúra tartja a lépést a technikai fejlesztésekkel, így hatékonyan képes élni azok kézzel fogható előnyeivel. Harmadrészt a legtöbb ízvilág alapanyaga hazai földből származik. Márpedig az itthoni termés ezer közül is felismerhető, erre esküsznek a pálinka megálmodói és kortyolói egyaránt. Negyedrészt, ahogy az a borok többségére is igaz, a pálinka esetében is érvényes, hogy a készítője lelke adja a valódi esszenciáját. Úgyhogy óriási jelentőséggel bír a személyes jelenlét, hozzáállás és a kétkezi munka, aminek a varázsát egyetlen gép sem pótolhatja.
A Panyolai pálinka ajándéknak is tökéletes?
Igen. Mert nemcsak a palackok beltartalma alkalmas az ünnepek fényének fokozására, hanem a külső megjelenése sem vall szégyent. Így aztán minden alkalom tökéletes a jóízű koccintásra és természetesen az örömteli ajándékozásra.