TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Manufakturális körülmények között, olaszos stílusban, úgynevezett „tostatura lunga” pörköléssel készített, és a Cafe Frei által kifejlesztett, egyedi ízesítési technikával blendelt desszertkávé. Olyan, mintha beleharapnánk a kedvenc csokoládénkba! Folyékony élvezet! Torinó ízei ihlették.
Hogyan készítsünk belőle desszertkávét?
Cafe Frei egyedülálló pörkölési, őrlési és ízesítésű újításának köszönhetően az illatos, ízesített őrölt kávéból bármilyen otthoni kávés eszközzel készíthető különleges, mogyorós ízű desszertkávé. Eszpresszógéppel éppúgy, mint újratölthető kapszulában vagy akár „kotyogóssal”, esetleg filter-módszerrel. Először készítsük el a kávét, majd adjunk hozzá tetszés szerint hideg vagy meleg tejet (bár iható hosszú feketekávéként is). Cukor vagy méz mindenképp kell bele, mert a mogyoró és a csokoládé intenzív ízét az édesítés varázsolja elő a csészénkben!
Aromaprofil: | Kakaós |
Intenzitás: | Közepes |
Típusa: | Őrölt kávé |
Pörkölés: | Közepes |
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Régió: | Egyenlítő vidék |
Íz, ízesítés, töltelék: | Mogyoró |
Egyéb érdekesség: | Mogyorós csokoládéízű pörkölt, őrölt kávékeverék |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!