Bárdos és Fia Pincészet
Bárdos Benjámin és fia, Tamás együtt irányítják a Bárdos és Fia Pincészetet, amelynek dűlőin zamatos és finom nagyrédei borok teremnek!
1999-ben indult a Bárdos és Fia Pincészet, amely családi vállalkozásként működik, és elhozza nekünk a Mátrai borvidék nemes zamatait. Nagyréde békés és meghitt hangulatot árasztó gyönyörű vidékén történik a szőlő feldolgozása, a borkészítés és a palackozás, a Bárdos borok tárolása is. Egy 10 hektáros saját birtokon folyik a termelés, ez az évente feldolgozott szőlő 1/3-át jelenti (a hiányzó mennyiséget Bárdosék nagyrédei termelőktől szerzik be).
A Bárdos és Fia borkészítési filozófiája egyetlen mondatban foglalható össze: összhangot kell teremteni a legkorszerűbb borászati technológia és a régi hagyományok között. Ezt a szabályt követve készülnek nagyszerű borok Nagyrédén, a Mártai borvidék szőlőben bővelkedő dűlőin. Bárdos és Fia nagy figyelmet fordítanak arra, hogy évről évre a fogyasztói ízlésnek megfelelő borokkal rukkoljanak elő, és csúcsminőségű borokkal tegyék még nagyszerűbbé a prémium minőségért rajongók asztalát.