Aman
Kétszer kettő néha öt? A tequila zamatbirodalmában is lehet gyökeresen újat mondani, csak kell hozzá egy tequilafanatikus matematikaprofesszor, mint az Aman Tequila készítője! Mert a tequila Mekkájában, a Jalisco-völgyben ismét egy nagyszerű nedű látott napvilágot. A Blue Weber agávét Nayaritban termesztik, Gerardo professzor családi földjén, valahol a mexikói vadonban. Jalisco környékén, ahol a világ legjobb tequilái születnek!
Ha létezik egy professzori hátterű tequila, akkor az Aman Tequila erre a tökéletes példa! Történt ugyanis, hogy az agávéból készített édes nedű megújulása egy matekprofesszornak köszönhető, az Aman sikerének útját egyengető Gerardo Madrigalnak.
Mindenkinek kell egy hobbi, és a derék Gerardónak ez a tequila tudománya lett. Lelkesedésétől vezérelve Madrigal tequilero lett, és mára a kisujjában van az agávé művészete, gyakorlatilag mindent tud a tequiláról. Szerencsére a professzornak az elmélet mellett a gyakorlat is az erősségei közé tartozik, hiszen nem több ismeretlenes egyenleteket szerkesztett a legkellemesebb zamatú tequila létrehozásához. Ennek érdekében kétfrontos fejlesztést foganatosított: egyszerre követte a régi mexikói tradíciókat, ugyanakkor a másik síkon innovatív húzásokkal élénkítette a saját tequilája ízét.