Szóval a kulináris élmények csak fokozhatóak a jelenlétükkel.
Mi a Monin szirupok legnagyobb vonzereje?
Az íz. Mégpedig az eredeti, egyedi és minőségi ízvilág. A gyümölcsös variációk pontosan azt az ízhatást hozzák el, amit az érett nektárok a természetben kínálnak. Nincsenek mű, túlságosan erőteljes, ezért a természetes előfordulási formától merőben eltérő aromák. Ha már kóstolt mű meggyet vagy epret, akkor tudja mennyire kellemetlen a túlcukrozott, és ezzel együtt felerősített karakter.
Az ízlelőbimbók azonnal tudatják, ez bizony nem természetes. A csokoládé, a karamell vagy bármely, alapvetően is édes ízjegy, akkor érheti el a harmonikus egyensúlyt, ha nem túl sok. Ami túlzottan szirupos, az minőségi szirupnak nem ideális. A koncentráltság nem jelent egyet az ízegyensúly felbomlásával. Sőt,függetlenül attól, hogy koktélok, vagy desszertek komponálásáról van szó, a mindenkori eredetiség olyan követendő jellemvonás, ami megalapozza az ízletesség hitelét.
Az italokon is túl van élet?
Természetesen! Bár sokan hajlamosak a Monin szirupokat úgy kezelni, mint egyedüli koktél alapanyagokat, ám a felhasználásuk ennél jóval sokrétűbb. Kiváló desszertek, édességek remekelhetőek a segítségükkel, de extrább főfogások is megalkothatóak az ízletes közbenjárásukkal. Persze azért kétségtelen tény, hogy a bárszekrényből sem érdemes kiköltöztetni ezeket, hiszen a jelenlétükben exkluzív alkoholok és alkoholmentes italkülönlegességek tölthetőek jégre.