123 Tequila
David Ravandi, a tequilakészítés nagyágyúja 2010-ben lepárlómesterként alapította az 123 tequilát. Három párlatával villámgyorsan beindította a brand szekerét, és büszke arra, hogy ő vezette be a piacra az első biotequilát. Ravandi főleg ultraprémium tequilák fejlesztésével foglalkozik, amelyek USDA és EU tanúsítvánnyal rendelkeznek, környezetbarát eljárásokkal készülnek.
Ravandi ötletét a bioszeszek iránti növekvő fogyasztói kereslet hívta életre. Imádott új, komplex és small bach agávépárlatokon kísérletezni, így született a Tequila 123. Italai élénk kapcsolatot ápolnak a múlttal és a jövővel: ezer szállal kötődnek a kézműves tequilakészítés tradícióihoz, és környezettudatosak, a fenntarthatósági szempontokra is nagyon ügyelnek a gyártási folyamatok során.
A Tequila 123 megálmodója organikus és biodinamikus mexikói birtokán kézműves mesterekre támaszkodva készíti ikonikus italait Tequila Amatitlán és Oxaca Santiago Matatlán régióiban. Ravandi részt vesz a tequilakészítés minden fontos lépésében az agávé ültetésétől kezdve a palackozásáig. A fenntartható, környezetbarát gondolkodásmód érvényes a palackozásra is, amely magába foglalja az újrahasznosított üvegből kézzel fújt palackokat, az újrahasznosított papírból készült címkéket, amelyeket a mexikói kultúrát megjelenítő szimbólumaikat szójatintával átitatott papíron villantják fel.