Webox (HAMAROSAN)

Kereskedésünk 2015-ben csatlakozott a Webox szolgáltatóhoz, így immár vásárlóink az ország számos pontján elhelyezett Webox terminálok bármelyikében átvehetik megrendelésüket. A Webox terminálokban történő csomag átvétel kitűnő alternatívája lehet a kiszállításnak.

Nem tudja egész nap a futárt várni? Itt a megoldás!
Kérje megrendelését az ország bármely pontján elhelyezett Webox terminálban és nem kell többet a futárokkal bíbelődnie. A Webox terminálok soha nem szünetelnek, így a nap 24 órájában ünnepnapokon és munkaszüneti napokon is átvehetőek a megrendelések. Minden csomag egyedi tárolóban kerül elhelyezésre, melyek nyitásához pedig nincs másra szüksége, csak a megrendelés után kapott egyedi QR vagy numerikus nyitókódra.

Hol vannak az országban Webox terminálok?
Webox terminálok teljes és aktuális listáját itt megtekintheti! A rendelés leadása során lehetősége lesz a webáruház listájából választani.

Minden termék átvehető Webox terminálban?
Egy rekeszbe egyszerre egy csomag rendelhető, melynek súlya maximálisan 25 kg és mérete nem haladja meg a legnagyobb rekesz méretét. A Webox terminálokon 3 különböző méretű rekeszt találsz, úgymint a legkisebb 8x38x64 cm-es, a közepes 19x38x64 cm-es és a legnagyobb 41x38x64 cm-es.

Mennyire biztonságosak ezek a terminálok?
Nincs mitől tartania, hiszen az egyedi QR és numerikus kódot, a rekesz tartalmát egyedül csak Ön ismeri, így más nem juthat az erős acélból készült rekesz tartalmához. A Webox terminálok épségére egyenként 3 db CCTV kamera vigyáz, ezen felül a csomagok biztosítva vannak 150.000 Ft értékig.

Hogyan működik?
Vásároljon online áruházunkban és a szállítási mód kiválasztásánál kérje Webox szállítást! Válassza ki az Önhöz legközelebb eső vagy legkényelmesebben megközelíthető Webox terminált. A Webox csapata SMS-ben vagy e-mailben küld értesítést, amint csomagja megkezdte az útját, valamint elküldi a szükséges kódokat. Ezután végig követheti csomagja státuszát, ha beírja a csomagkereső alkalmazásba csomagja azonosító számát. Az SMS-ben vagy e-mailben kapott egyedi QR és numerikus kód beolvasásával akár 7 másodperc alatt lebonyolíthatja az átvételt! Ha utánvéttel rendelt a Webox terminálnál a bankkártyájával ki is tudja fizetni megrendelését (A termináloknál készpénzes fizetésre NINCS lehetőség!). A folyamat végeztével a rendszer kinyitja annak a rekesznek az ajtaját, ahova csomagját behelyeztük és már viheti is!

Weboxban történő átvétel díjszabása: 
 
Megrendelés összege Díjszabás
0-6 999 Ft 990 Ft
6 000 Ft-11 999 Ft 690 Ft
12 000 Ft-17 999 Ft 490 Ft
18 000 Ft- INGYENES

Amennyiben rendelését a terminálnál szeretné kiegyenlíteni, úgy az utánvétkezelés díja bruttó 250 Ft.

Kiemelt Akcióink
Mintabolt Nyitva Tartás
1095 Budapest,
Soroksári út 20/A
Mintaboltunk száma:
+36-30-827-6878

Hétfő: 10-18
Kedd: 10-18
Szerda: 10-18
Csütörtök: 10-18
Péntek: 10-18
Hétvégén Zárva
Gyorskereső
Ital fajta:
Díszdoboz:
Termék összehasonlító
Facebook helye
Kiemelt partnereink
Kosár
Szállítási módok