TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Csak pár éve hogy forgalmazzuk fajta borként is. Nálunk elsősorban a "Turul" és a "Csaba" borok alapanyaga. 18 hónapig nagy tölgyfahordós érlelés után lepalackozott bor. Fajtára jellemző illat és íz világ. Ritkán készül válogatás is. Fogyasztását ajánljuk: Érleltebb sajtokhoz - pecorino (juh- vagy kecske tejből készített aromás, kemény sajt), cheddar, ementáli, dán márványsajt. Vad- és gomás ételekhez.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Borvidék: | Szekszárdi borvidék |
Pincészet: | Vesztergombi Csaba Pincészete |
Szőlőfajta: | Cabernet Franc |
Szín: | Vörös |
Jelleg: | Száraz |
Évjárat: | 2022 |
Érlelés módja: | Fahordóban érlelt |
Hordó típusa: | Tölgyfa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 15-18°C |
Ezekhez ajánljuk: | Érleltebb sajtokhoz - pecorino (juh- vagy kecske tejből készített aromás, kemény sajt), cheddar, ementáli, dán márványsajt. Vad- és gomás ételekhez.
|
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!