TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A japán ma már a whisky készítés elismert nemzete. A kiváló Togouchi Kiwami japán kevert whisky az egyik olyan keverék, amely csak Japán egyetlen maláta whiskytől származik. Jön a cég Chugoko Jozo, Ez a szeszfőzde önmagát nevezte meg, hogy tölgyfahordóban lepárologtatják a whiskyt, és egy nem használt pincébe vagy raktárba helyezik őket egy körülbelül 360 m hosszú vasúti alagútba. Az érés a Chogoko Jozo lepárló Togouchi whiskyt adta, hogy bizonyos.
Származási hely:
i
|
Japán |
Ital típus: | Blended |
Lepárló/ Gyártó: | Chugoku Jozo |
Palackozó: | Chugoku Jozo |
Alapanyag: | Árpa maláta, gabona |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | Fogyasztását szobahőmérsékleten ajánljuk. |
Illat: | Illatát a rozsos jelleg uralja. Rozs, maláta, krémes vanília, citrusok töltik meg az orrunk. |
Íz és lecsengés: | Finom, elegáns ízvilágot találunk e whisky kóstolásakor. Dió, mahagóni fa, tölgyes jegyek, citrusok. Mindenképp ajánlott a kipróbálása, azok számára is akik eddig a japán whiskykkel szembe tartózkodóan viselkedtek. Lecsengése hosszú, egészen finoman kiegyensúlyozott. |
Szín: | Halvány arany |
Ezekhez ajánljuk: | Fogyasztását magában, vagy kevés jéggel, esetleg egy pár csepp vízzel javasoljuk. |
Weboldal: | www.chugoku-jozo.co.jp |
Vélemények
Írja meg véleményét!
|
2021. 05. 01.