Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

The King of Soho

London egyik legizgalmasabb része a Soho, ahol a létező legmagasabb fordulatszámon pörög az éjszakai élet, egymást érzik a hangulatos jazz klubok, és a táncoló hölgyeket felvonultató bárok.

Vajon milyen lehet egy kalandos és felejthetetlen éjszaka a londoni Sohóban? Ezt az életérzést villantja fel számunkra a The King of Soho Gin! Végre egy gin, amelyben egyesül a kreativitás, az élet hedonista élvezete és a minőség megalkuvás nélküli szeretete! Ezek a különleges értékek keverednek a The King of Soho Gin ízében, amit minden ginkedvelőnek érdemes megízlelnie!

A The King of Soho Gin a Soho kultikus alakjának, a leleményes Paul Raymondnak állít emléket. A Soho világában közismert Paul sztriptízklubot vezetett, ingatlanokat fejlesztett, de a pikáns folyóiratok kiadásában is főszerepet vállalt. Raymond tetemes haszonra tett szert, miután megnyitotta a Soho első éjszakai klubját, és hamarosan a Men Only című erotikus folyóiratát is beindította. Paul Raymondnak a vérében volt az üzlet, és izgalmas bizniszekkel dobta fel a Soho életét.

A palackon látható rókafigura elegáns vörös zakóban jelenik meg, és olyan dörzsölt üzletember benyomását kelti, mint Paul Raymond. A ravaszdi róka megtestesíti a szombat esténként a Sohóban bulizókat, akik az „éjszaka teremtményeiként” élvezik az egyik legfinomabb londoni gin zamatát. A róka kezében lévő szaxofon a Sohóban népszerű jazz zenét is megjeleníti.

Rendezés:
Cikkszám: R1981
Rendelhető
13.990 Ft
Cikkszám: R4420
Rendelhető
14.390 Ft