Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Tarsier Southeast Asian Dry Gin [0,7L|45%]

Ár:
17.490 Ft (13.772 Ft + ÁFA)
Termék árukódja: R5332
A termékért járó hűségpont: 88
Gyártó: Tarsier
Állapot: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 24.985,71 Ft/liter
Mennyiségi egység: 1 darabtól rendelhető

TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK

Sokan eljátszottunk már azzal a gondolattal, milyen nagy kaland lenne egy hátizsákkal nekivágni Ázsiának. Tim Driver és Sherwi Achebuche valóra váltották régi álmukat, és izgalmas utazáson vettek részt a gigászi kontinens délkeleti részén. Utazásuk tapasztalatai inspiráló hatására született 2017-ben a Tarsier Gin. A vállalat a világ legkisebb főemlőséről, a pápaszemes makiról kapta a nevét. A bájos apró majom alakja minden Tarsier palackján felbukkan. A Tarsier vállalatot nemcsak a kiforrott ginek, hanem a környezetvédelem is élénken érdekli. Nyereségük 10%-át mindig a délkelet-ázsiai természetvédelmi programok támogatására fordítják, amelyek segítik a veszélyeztetett pápaszemes makik túlélését. Minden ízében felsejlik Ázsia misztikuma. Az egzotikum, a kiforrottság ginbe ágyazott ötvözete. Ez a Tarsier Spirits, amely különleges ginekkel kápráztatja el a műfaj régi és új rajongóit! Valamennyi Tarsier Gin finoman illeszkedik a fenséges ázsiai ételekhez, és új élményszintre emelhetjük velük a kreatív ihletésű koktélokat. Ha egy kis délkelet-ázsiai dinamikával szeretnénk feldobni a klasszikus koktélok receptjét, akkor ideje bevetni a keleti karakter finomságát, a Tarsier Southeast Asian Dry Gint! Mi jut eszünkbe a szemet gyönyörködtető és spirituális élményt ígérő Délkelet-Ázsiáról? Bangkok éjszaka is embertömegtől nyüzsgő piaca, a fülöp-szigeteki Boracay selymes fehér homokkal teli strandja, Saigon forgalmas utcái…És egy ősi, érzékeinket felébresztő komplex aromabirodalom, amely ott örvénylik a Tarsier Southeast Asian Dry Ginben! A Tarsier Southeast palackba zárta Délkelet-Ázsia legnemesebb aromáit. A remek gint ízlelgetve egy különleges utazás részesévé válunk, mintha egy hátizsákkal végig vándorolnánk Ázsia délkeleti területeit, és mindenhol megkóstolnánk a legjellegzetesebb ízeket. A Tarsier szereti keverni egymással a különböző aromakultúrák kincsestárát! Ennek egyik ékes példája a Tarsier Southeast Asian Dry Gin, amely páratlan egyensúlyt talál a Fülöp-szigetek, Kambodzsa, Vietnám és Thaiföld jellegzetes ízei között. Az ital aromakarakterében négy kiemelkedő botanikai irányvonal rajzolódik ki: a Calamansi (vagyis a Fülöp-szigetekről származó lime), a kambodzsai Kampot bors, a thai édes bazsalikom és a citrusos zamatú galangal. A négy markáns összetevőt a klasszikus botanikai komponensekkel együtt párolják le. Végeredmény gyanánt pedig egy nem mindennapi gin kerül a poharunkba, amely elhozza nekünk Délkelet-Ázsia mesés aromavarázslatát! Ez az ikonikus ital tökéletes párosítás a Fever Tree Indian Tonicjához és a Fever Tree Ginger Ale-hez.
Származási hely:information_mark Anglia
Lepárló/Gyártó: Tarsier Distillery
Palackozó: Tarsier Distillery
Alapanyag: Boróka és gabonaszesz
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet:
Szobahőmérsékleten, vagy jégre töltve ajánljuk a fogyasztását.
Illat:
Illatában a borókás jegyek mellett az orrunkban lopóznak a csípősebb intenzívebb dél-ázsiai aromahullámok. Felismerhetjük a galangal citrusos hömpölygését, a calamansi energiáját. Közben a Kampot bors csiklandozza az orrunkat, és a thai édes bazsalikom színesíti az italról alkotott összképünket.
Íz és lecsengés:
Ízében az ázsiai fűszeres hömpölygés mellett egyre jobban kiemelkedik a thai édes bazsalikom magával ragadó egzotikuma. A háttérben felismerhetőek a klasszikus botanikai ginkomponensek, a citrusosság és a kambodzsai bors pikáns vadsága. Lecsengése egyszerre édes és fűszeres, egy igazi ázsiai ginrobbanás!
Szín: Kristálytiszta
Ezekhez ajánljuk:
Kevert italok alapanyagaként, vagy akár önmagában is tökéletes élményt nyújt.
Egyéb érdekesség: Ázsiai fűszerezésű gin.
Weboldal: tarsierspirit.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kóstolja meg ezeket is!