TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Ez a kiváló bátaszéki termőhely a Kékfrankos teltebb, húsosabb arcát mutatja meg, gazdag gyümölcsösséggel, melyben az érett meggy és cseresznye játszák a főszerepet. Vibráló karakter, hosszú utóíz jellemzi.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Régió: | Szenta-hegy |
Borvidék: | Szekszárdi borvidék |
Pincészet: | Takler Pincészet |
Szőlőfajta: | Kékfrankos |
Szín: | Vörös |
Jelleg: | Száraz |
Évjárat: | 2020 |
Érlelés módja: | Fahordóban érlelt |
Hordó típusa: | Tölgyfa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-18 °C |
Ezekhez ajánljuk: | Vadhúsok, kecskesajt, félkemény sajtok
|
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!