Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

STIN – STYRIAN DRY GIN

Két férfi, egy eset: új osztrák gin született!

Vegyünk két lelkes osztrák havert, Johannes Firmenich-et és Reinhard Jagerhofert, adjunk hozzájuk némi szeszkészítési családi tradíciót, és bolondítsuk meg a receptúrát a stájer összetevők kifinomultságával, a minőség iránti töretlen elkötelezettséggel! A fenséges végeredmény egy lenyűgöző gyümölcsös ital, a STIN ginek családja, amelyeket megkóstolva olyan tisztaságot és szabadságélményt élhetünk át, ami csak a stájer hegyek vándorainak adatik meg!

A STIN Dry Gin történetét egy német sorozat címével, a Két férfi, egy esettel tudnánk a legkifejezőbben összefoglalni. De most nem egy forrófejű magánnyomozó és egy higgadt ügyvéd kalandjairól van szó, hanem két osztrák szeszipari fenegyerekről, akik összebarátkoztak, és létrehoztak egy vadi új italt! Stájerország legmenőbb dry ginjét Johannes Firmenich és Reinhard Jagerhofer készítette. A dél-stájer és kelet-stájer srác együttműködéséből egy csodálatos ital született: szenvedélyesen próbálják egyre tökéletesebbé tenni a STIN Dry Gint. Johannes és Reinhard rengeteg időt töltöttek együtt, összebarátkoztak, és hirtelen kipattant az isteni szikra: ideje saját gint készíteniük!
Azt is mondhatnánk, hogy a két aranyifjú végzete már előre eldöntetett, hiszen náluk egy családi hagyomány folytatásáról van szó:mindkét fiatalember apja nagy tisztelettel és aktív schnapsz-lepárlóval adózott a desztillálásnak. Persze a két stájer srácnak nem volt könnyű dolga, hiszen két év hullámvölgy és számtalan dicstelen kísérlet után tudták kialakítani azt az aromakaraktert, ami sikerre vitte a STIN Dry Gint! Azonban nemcsak a szenvedélyes ginfogyasztók, hanem a szakma is komoly elismeréssel értékelte a The STIN Gint: 2018-ban ez a gin nyerte a nemzetközi World SpiritAwardot.
A STIN gin népszerűsítéséhez a világhírű bártender, Philip M. Ernst is hozzájárul, aki márkanagykövetként segít abban, hogy a STIN Gin ízeit az egész világ megismerhesse! Stájerország borókából és más „botanicals” összetevőkből megálmodott osztrák csodaginje felejthetetlen élményeket tartogat azoknak, akik készen állnak egy izgalmas utazásra az összetett ginárnyalatok birodalmában! Persze az összetevők mellett a ginkészítés ősi összetevői (például a kömény és a koriander) és a lepárlás tradíciói is szerepet játszanak abban, hogy kialakuljon a STIN Dry Gin.
A STIN Dry Gin egy gyümölcsös aromákban bővelkedő könnyed ital, amelyet a koriander és a kömény ízei tesznek sziporkázóan egyedi ginkölteménnyé. A gin két atyja szerint az esős nyári esték vagy a fullasztóan forró nyári napok a legalkalmasabbak arra, hogy kinyissunk egy palackot ebből a mesteri párlatból, ám egy igazi gintitán minden létező alkalmat megragad, hogy megízlelje ezt az isteni osztrák italt!
 
A STIN Dry Gin a prémium ginkészítés iskolapéldája
 
Hiteles ízélmény és sokoldalú aromakarakter: ez a STIN gincsalád titka!
A részletekre való odafigyelés és a ginkészítés iránti szenvedély az első pillanatokban kézzelfoghatóvá válik, amint közelebbről is szemrevételezzük a kicsi, ám láthatóan kézzel gyártott palackozott STIN Dry Gines üveget (ami első ránézésre egy gyógyszertári palackra emlékeztet, de ne hagyjuk, hogy a látvány megtévesszen minket). Egymás után sorakoznak a díszes betűk, a desztillálás dátuma, a két lepárló speciális szignója, a palack tetején még egy parafát is mesteri viaszpecséttel zárták le (azt is észleljük, hogy egy sorszámozott tételről beszélünk). A palack kinyitása és a kristálytiszta gin kortyolgatása közben tényleg úgy érezhetjük, mintha a szépséges hegyek között kirándulnánk, és a STIN Dry Gint ízlelgetve otthonosan érezhetjük magunkat Stájerországban!
A STIN Dry Gin egy testes gin, mert finoman tapad a pohárhoz, és szép, látványos nyomokat hagy rajta, aminek az oka a ginben használt természetes illóolaj. A STIN Dry Gin nemcsak egy gin, hanem maga a vegytiszta élvezet, amit Önnek is érdemes kipróbálnia!
Rendezés:
Cikkszám: R4727
Rendelhető
15.490 Ft
Cikkszám: R4728
Rendelhető
16.490 Ft
Cikkszám: R4729
Rendelhető
18.990 Ft