Rólunk

Esküvője lesz, céges rendezvényt szervez, barátokkal akar kikapcsolódni, ünnepelne, vagy csak egyszerűen egy jó italra vágyik? Keressen minket, állunk rendelkezésére!

Az iDrinks.hu Italkereskedésben mindent megtalál, ami a jó hangulat megteremtéséhez kell. Webáruházunkban kedvére válogathat minőségi alkoholos termékek, szeszes italok, italkülönlegességek és üdítők széles választékából. Rendeljen bátran, hisz cégünk Magyarország egész területére kiszállítja Önnek megrendelését, legyen az akár egy üveg ital vagy nagyobb mennyiség.

Nálunk vásárlóink anélkül élvezhetik az alacsony, nagykereskedelmi árakat, hogy vásárlásaikhoz bármilyen feltétel társulna. Nincs minimális rendelési összeg és a legtöbb termékből akár egy darabot is megrendelhetnek. Vállalkozásunk legfőbb vonzereje rendkívül versenyképes áraiban keresendő, melyet a piaci változások folyamatos nyomon követésével biztosítunk. Kedvező áraink mellett folyamatos akciókkal, kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat.

Reméljük, mind kedvező áraink, mind magas minőségű szolgáltatásaink elnyerik tetszését, és hamarosan törzsvásárlóink körében üdvözölhetjük.

További kellemes vásárlást és az italok elfogyasztásához jó egészséget kíván:

Az iDrinks.hu Italkereskedés csapata


 

Mintabolt Nyitva Tartás
1055 Budapest,
Balassi Bálint utca 25.
Mintaboltunk száma:
+36-30-208-0181

Hétköznap: 10-19
Szombat: 11-19
Vasárnap: ZÁRVA
1095 Budapest,
Soroksári út 20/A
Mintaboltunk száma:
+36-30-827-6878

Hétköznap: 10-18
Hétvégén: ZÁRVA
Gyorskereső
Ital fajta:
Díszdoboz:
Termék összehasonlító
Facebook helye
Kiemelt partnereink