Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Roberto Cavalli

„Szeretem a vodka egyszerűségét. Olyan, mint a tűz és víz találkozása egy pohárban”-mesél a vodkák iránti rajongásáról Roberto Cavalli, a divat pápája, aki létrehozta Olaszország első szuperprémium vodkáját.

A legnagyszerűbb történetek sokszor a lehető legegyszerűbb ötletekből születnek. Cavalli egyszerűen ráérzett arra, hogy vodkát készíteni Olaszországban csak a szépség, a minőség és a hitelesség háromszögében lehetséges (és érdemes). De vajon a divatvilág egyik legnagyobb játékosa miért lépett be a szuperprémium vodka világába? Roberto Cavalli a gyermeke, Tomasso iránti önzetlen szeretetből vállalta el ezt a különleges kihívást, hogy megmérettesse magát egy számára idegen területen. Cavalli és fia megálmodták az olasz vodkát, amely nemcsak eszméletlenül eredeti, de egyúttal tökéletes összhangban is áll a természettel, az olaszok szabadságszeretetével. Roberto Cavalli joie de vivre-je (derűs életöröme) és fia, Tomasso aprólékos odafigyelése, tisztaság iránti elkötelezettsége által született egy csúcsvodka a csizma országában, méghozzá a legfinomabb alapanyagokból.

A Roberto Cavalli vodka a kifinomult, luxus ízek remekműve. Egyszerre kifinomult és elegáns, a legigényesebb vodkafogyasztók számára készített ital, amely megmutatja nekünk az olasz lepárlás kiválóságát!

Rendezés:
Cikkszám: R3988
Rendelhető
15.950 Ft
Cikkszám: R3535
Rendelhető
17.490 Ft
Cikkszám: R0754
Rendelhető
12.950 Ft