Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Red Bonny Dark Rum [0,7L|40%]

Ár:
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Termék árukódja: R5441
A termékért járó hűségpont: 60
Gyártó: Red Bonny
Állapot: Jelenleg nem rendelhető!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 17.128,57 Ft/liter
Mennyiségi egység: 1 darabtól rendelhető
Menny.:

TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK

A Red Bonny Dark Rum karaktere olyan, mint a szenvedélyes Anne Bonny, a kalózkirálynő! Az ír származású Anne Bonny egy szabadszellemű lány volt, akit csak a kaland, a veszély és az adrenalin-pörgés éltetett. Hősnőnk a kalóz szerepében érezte magát elemében. Ezért az élményért kész volt maga mögött hagyni szerető családját is. Férjek és szerelmek jöttek-mentek Bonny életében, csak egy dolog maradt örök és állandó: maga a végtelennek tűnő tenger, ami folyton új kalandra csábította őt! Bonny állandóan a Karib-tengert járta, Jamaikán és Kubában rejtőzött az őt üldöző katonák elől, máskor meg olyan bátorsággal és haraggal fosztogatta a férfiakat, mintha ő is egy lenne közülük. Anne Bonny már több mint 300 éve elhagyta a világunkat, ám halhatatlan szelleme tovább él, a Red Bonny Dark Rum palackjába zárva. A Red Bonny egy „dögös vörös” ír hölgyről, Anne-ről kapta a nevét, aki szenvedélyes és öntörvényű lányként élt Észak-Karolinában. A vagány lány nem hallgatott az atyai jótanácsokra inkább összejött egy kalózzal, William Bonnyval, és családja tiltakozása ellenére a rablást és fosztogatás életmódját választotta a tengeren. A legenda szerint még atyja ültetvényét is felgyújtotta, hogy kifejezett lázadó természetét. James Bonny a Bahama-szigetekre vitte a lányt, ahol igazi kalózt nevelt belőle. Később az amnesztia jegyében James a barbadosi kormányzó ügynöke lett, ám Anne sosem bocsátotta meg neki ezt, és árulónak nevezte szerelmét. A sötétség leple alatt a nő tovább fosztogatta a királyi hajókat, míg egy óvatlan pillanatban sikerült elkapni, és egy jamaikai börtön gyomrában fejezte be kalandos életét. A Red Bonny Dark Rum minden ízében közvetíti Bonny szellemiségét. Egy határokat feszegető, szabályokat nem ismerő dark rumról beszélünk, amelyet a küzdelmekben megfáradt szárazföldlakók és a folyton új kalandra szomjazó kalózok egyaránt szeretnek. A Red Bonny több különböző rumból tevődik össze, amiket Guayanában legalább 8 éven át érleltek.
Származási hely:information_mark Guyana
Ital típus: Dark rum
Lepárló/Gyártó: Red Bonny
Palackozó: Red Bonny
Alapanyag: Melasz
Érlelési idő: 3 év
Érlelés módja: Fahordóban érlelt
Hordó típusa: Tölgyfa hordó
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: Behűtve, vagy szobahőmérsékleten ajánljuk a fogyasztását.
Illat:
Illatában egyszerre gomolyog az orrunkba a melasz forrósága a kakaó és az ánizs.
Íz és lecsengés:
Ízében megnyílik előttünk az édes egzotikus gyümölcsök széles kosara. Az összképet tovább árnyalja a kellemesen hullámzó karamella, amely tölgyfás jegyek kíséretében delejezi az ízlelőbimbókat. Enyhe vermutos jegyzetek is felbukkannak, és még több érzéki ánizs. Hosszú és kissé száraz lecsengésében az ánizs és a karamell szinte rásimul az egzotikus gyümölcsösségre.
Szín: Vöröses barna
Ezekhez ajánljuk: Önmagában is csodálatos élményt nyújt, de kevert italok alapanyagaként is kiváló.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!