Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Pick Pack Pont

Fedezze fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!

Tudta Ön, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során! Az összes elérhető Pick Pack Pont listáját az alábbi linken érheti el Teljes Boltlista !
 
Szabadság a mindennapokban
 
Pick Pack Pont-oknak köszönhetően már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át interneten rendelt csomagját:
 
• Tömegközlekedéssel utazik? – vegye át csomagját út közben
• Akár éjjel-nappal és hétvégén is rendelkezésre állunk a töltőállomásokon • Ön dönti el a fizetési módot: bankkártya vagy készpénz
• Az időnkből van a legkevesebb - így nincs várakozás és sorban állás
• Nem csak kényelmesen, hanem biztonságos is a csomagátvétel
• A csomag akár 5 napig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!
 
Kedvező ár
 
A Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 600 pontból egy Önnek is biztosan útba esik!
 
Környezettudatosság
 
A csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására. Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!
 
Emberközpontúság
 
A Pick Pack Pont alkalmazottjai nap mint nap a rugalmasságra, kiszámíthatóságra és az emberközeliségre törekszenek. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőpontjain kollegáink segítenek abban, hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye.
Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.
Ügyfélszolgálat elérhetősége: +36 1 803 6300
E-mail: pickpackpont@sprinter.hu
 
Mikor válassza a Pick Pack Pont -ot?
 
• Nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
• Nem rendelheti munkahelyére a csomagot
• A futárral történő kézbesítés túl költséges
• Szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni
 
Válassza ki az Ön saját Pontját és vegye át Pick Pack a csomagját!
 
A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában több mint 800 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.
 
Országos Pick Pack Pont-hálózat
 
RELAY üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az INMEDIOPLAYERSROOMPlayMAXSPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg a MOLOMV és AviaAvanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a CO-OP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.
Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont
Nálunk ilyen kényelmes a csomagátvétel:
 
o Rendelje meg online a terméket és válassza ki a több mint 800 pont közül an Önnek leginkább megfelelőt
o A webáruház üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
o A csomag útja nyomon követhető a webáruháztól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a www.pickpackpont.hu oldalon (csomagkereső)
o Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -ra:
   o SMS üzenetet küldünk a pontra érkezésről
   o A csomag az értesítést követő 7 napon keresztül érhető el (hosszabításra sajnos nincs lehetőség!)
   o Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk
   o A nyitva tartást és a fizetési lehetőségeket az alábbi linken tekintheti meg: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pon
 
Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása: 
 
Promóciós jelleggel a PickPackPont átvétel díja a korábbi 18.000 Ft helyett már 10.000 Ft feletti rendelések esetén is DÍJMENTES!
Akciónk 2017.02.01-től visszavonásig érvényes.
 
Megrendelés összege Díjszabás
0-5 999 Ft 990 Ft
6 000 Ft-9 999 Ft 690 Ft
10 000 Ft- INGYENES

A díjszabás csomagonként értendő, melynek maximális súlya 20 kg. Ezt meghaladó súly esetén, súly és végösszeg alapján kerül kiszámításra a csomagdíj.


Személyes átvételre a
  1095 Budapest, Soroksári út 20/A alatti mintaboltunkban  a mindenkori nyitvatartási időben van mód. A személyes átvétel minden esetben  INGYENES... sőt  személyes átvétel esetén a 15.000 Ft meghaladó rendelésekből 500 Ft azonnali kedvezményt biztosítunk (webshopban leadott megrendelés esetén a megfelelő kupon beváltásával, melyet a vásárlási folyamat során, a fizetési módnál adunk meg Önnek)!

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát
 
A webáruházban megrendelt termékeket a feladásukat követően Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.
 
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel  jogcímét is Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át, úgy az átvevő adatait az átvételkor rögzítik.
 
Fontos! - az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.
 
Tudjon meg többet a Pick Pack Pont-ról Facebook oldalunkon!
https://hu-hu.facebook.com/PickPackPont