Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Panyolai Pálinka Webáruház

Panyolai Pálinka
Örömmel szeretnénk tájékoztatni minden kedves volt és jövőbeli Vásárlónkat arról, hogy a 2015-ös év végétől kereskedésünk lett a kiváló minőségű Panyolai pálinkák hivatalos webáruháza. A Panyolai Pálinkafőzde és kereskedésünk közötti együttműködésnek köszönhetően a jövőben számos kiemelt szolgáltatással várjuk a fenséges magyar pálinkák szerelmeseit. Webáruházunkban a Panyolai Pálinkafőzde teljes kínálata megtalálható, továbbá a főzde legújabb pálinkái is nálunk lesznek először megvásárolhatóak.
A Panyolai Pálinkafőzde az egyik legrégebbi múlttal rendelkező pálinkafőzde hazánkban, mely rendkívüli népszerűségnek örvend. Nem is csoda, hisz pálinkái mindig is a legmagasabb minőséget képviselték. Akár a kiváló elixír pálinkákat, mézzel kevert pálinka likőröket, magas alkoholtartalmú SQ pálinkákat vagy a különleges zamatú eszencia pálinkákat kóstolja nem kell majd csalódnia a minőséget illetően. A Panyolai pálinkák egytől egyig gondosan válogatott prémium minőségű 100%-ban magyar gyümölcsből készülnek, melyekből hagyományos kisüsti lepárlással fenséges pálinkát készítenek. A gyümölcsökből nyert csodálatos elixír a hazai pálinkák közül kiemelkedő helyet foglal el. Minden egyes csepp pálinka magában őrzi a hazai gyümölcs kifinomult aromáját és pompás zamatát.
Ha esetleg ajándékot keres szeretteinek, barátainak, családjának vagy üzlettársainak a Panyolai Pálinkafőzde termékei között számos különleges díszcsomagolású pálinka közül válogathat.
Kóstolja meg Ön is a Panyolai Pálinkafőzde fenséges hazai pálinkáit és ismerje meg a kiváló gyümölcspálinkák világát.
Rendezés:
Cikkszám: P0522
Rendelhető
990 Ft
Cikkszám: P0261
Rendelhető
6.550 Ft
Cikkszám: P0550
Kizárólag rendelésre
29.550 Ft
Cikkszám: P1067
Rendelhető
6.550 Ft
Cikkszám: P0787
Rendelhető
990 Ft
Cikkszám: P0786
Rendelhető
6.550 Ft
Cikkszám: P0789
Rendelhető
990 Ft
Cikkszám: P0788
Rendelhető
6.550 Ft
Cikkszám: P0351
Rendelhető
6.550 Ft
Cikkszám: P0554
Kizárólag rendelésre
28.250 Ft
Cikkszám: P0527
Rendelhető
6.550 Ft
Cikkszám: P0531
Kizárólag rendelésre
27.390 Ft
Cikkszám: P0533
Kizárólag rendelésre
28.250 Ft
Cikkszám: P0528
Rendelhető
6.550 Ft
Cikkszám: P0087
Rendelhető
6.550 Ft
Cikkszám: P0534
Kizárólag rendelésre
28.250 Ft
Cikkszám: P0088
Rendelhető
7.490 Ft
Cikkszám: P0090
Rendelhető
5.850 Ft
Cikkszám: P0536
Kizárólag rendelésre
23.990 Ft
Cikkszám: P0520
Rendelhető
1.190 Ft
Cikkszám: P0529
Rendelhető
7.550 Ft

A Panyolai pálinka olyan múlttal rendelkezik, mellyel kevesen büszkélkedhetnek. Azon túl, hogy évtizedek óta a legjobb minőséget előállító pálinkafőzdéről van szó, az innovációk alkalmazása, az újító gondolatok felfuttatása miatt nem csak az egykor, hanem a “ma” sztárja is egyben. Hiszen mikre van szüksége a gyártónak a minden ízében tökéletes szesz palackba töltéséhez? Egyrészt magas minőséget garantáló gyümölcsökre. A 100%-ban magyar alapanyagok tökéletesek, mely tényt a Panyolai üzem minden egyes termékében maradéktalanul kihasznál. Miért lenne szükség más országokból való gyümölcsökre, amikor kis hazánk földjei is bővelkednek az ízben gazdag, karakteres termésekben. A kisüsti lepárlás a gyümölcsök kiválogatása, szortírozása után főszerephez jut, ugyanis ennek az eljárásnak köszönhető az, a semmivel össze nem téveszthető, nem hasonlítható ízélmény, amit a Panyolai pálinkák képviselnek. Lényeges kihangsúlyozni az egyes típusok közöti különbségeket.

A likőrök, a mézzel kevert alternatívák, és a hagyományos variánsok egyaránt megtalálhatóak a széles spektrumon mozgó termékpaletta tagjai között. Ez a fajta sokszínűség mindenképpen pozitív, ráadásul ilyen körülmények között biztosítható, hogy mindenki felfedezheti azt az italt, melyet szívesen tölt poharába, koccintásra emelve a kezét. Kinek a poharába való a Panyolai pálinka? Ezeket a fenséges nedűket, legyen szó hagyományos pálinkáról, likőrről vagy mézes variációról mindazok nagyra értékelik, akik kicsit is vonzódnak az égetett szeszek világához. A készletünkben kaphatóak olyan díszcsomagolású alternatívák is, melyek bármilyen ünnepségen megállják a helyüket. Miért ne lephetné meg kedvenc italával szerettét, barátját vagy éppen üzlettársát? A Panyolai olyan minőséget borítékol, amit bátran egyedülállónak tekinthet a piacon. Minden egyes korty után érezheti a karakterességet, a hazai gyümölcsök pompás zamatát, a koncentrált előállítás mozzanatait, és a palackba töltés utolsó fázisának elemeit. Olyan komplex ízélményben lehet része, mely utánozhatatlan, s mely nehezen felülmúlható.