Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Midnight Moon Moonshine Blueberry [0,35L|40%]

Ár:
7.790 Ft (6.134 Ft + ÁFA)
Termék árukódja: R2789
A termékért járó hűségpont: 39
Gyártó: Midnight Moon
Állapot: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 22.257,14 Ft/liter
Mennyiségi egység: 1 darabtól rendelhető

TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK

Ha az élet áfonyát ad készíts belőle Moonshinet! Ez a filozófia adta alapját a Midnight Moon Moonshine Blueberry-nek. A palackban kézzel szedett és gondosan válogatott kékáfonya található, melyet kicsit megzúznak mielőtt rátöltik a kiváló Moonshine-t. Az ital íze így még gazdagabb, míg színe élénk és telt lesz.
A Midnight Moon Moonshine whisky-k története egészen az 1790-es évekig nyúlik vissza, amikor is Junior Johnson a ragyogó éjféli hold fénye alatt főzte ízletes whisky-jeit. 150 évvel később a Junior család tovább folytatta a családi tradíciót és palackozták a különböző a Moonshine-okat melyeket sokszor elég nagy áldozatok árán, olykor a törvényi tiltás ellenére készítettek. Napjainkban ismét megindult a családi Moonshine készítés, immár teljes mértékben törvényes keretek között, így mi is megismerkedhetünk ezekkel a remek whisky-kel.
A "Moonshine" avagy "White Dog" párlatok Amerika válasza volt a skót érlelt whisky-re és maltokra. Ezen párlatokat a skót whisky-vel megegyező eljárással párolják le, azonban a skót whiskyktől eltérően nem érlelik őket. Jól lehet karakterük nem oly mély, és réteges, mint egy kiváló érlelt whisky-é, azonban a Moonshine-ok is okoznak meglepetést.
Származási hely:information_mark USA
Ital típus: Moonshine - White dog
Lepárló/Gyártó: Junior's Midnight Moon Whisky Distillery
Palackozó: Junior's Midnight Moon Whisky Distillery
Alapanyag: Kukorica, kékáfonya
Gyümölcs: Áfonya
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 18-20°C-on, jól behűtve vagy kevés jéggel
Illat:
Illatában a kékáfonya kicsattanó gyümölcsössége a meghatározó. Aromájában a moonshine lágy édessége mellett az erei jellegű gyümölcsösség tökéletesen megfér. Aromájának intenzitása kóstolásra sarkall.
Íz és lecsengés:
Ízében egyértelműen érezhető a kékáfonya jellegzetes zamata. A finoman összezúzott szemekből kioldódó zamatok rendkívüli ízvilágot kölcsönöznek az italnak. A kukoricapárlat enyhe édessége tovább gazdagítja az ízélményt. Lecsengésében inkább édeskés jelleg uralkodik, melyben az áfonya is megmutatja magát.
Szín: Sötét lila
Ezekhez ajánljuk:
Izgalmas zamatát kevés jégre töltve, vagy önmagában fogyasztva élvezhetjük igazán, de kiváló koktélokban is érdemes kipróbálni.
Weboldal:

www.juniorsmidnightmoon.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kóstolja meg ezeket is!