TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A birsalma az a gyümölcs, amit magában nem fogyasztunk, de ha a polcra tesszük, illatával betölti az egész szobát. Ezt használtuk ki a pálinka készítésénél is: ízében, illatában nagyon meghatározó italt kaptunk. A Kecskemét környékéről származó gyümölcsöt szeletelés után préseljük, a mustot kierjesztjük, és a birsalma bort pároljuk le. Az eredmény egy könnyű, légies birsalma pálinka.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Pálinkafőzde: | Márton és Lányai Pálinkafőzde |
Gyümölcs: | Birs |
Limitált kiadás: | Különleges kiadás |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-19 °C |
Szín: | Kristálytiszta |
Vélemények
Írja meg véleményét!
|
2020. 07. 17.